Hola! Pots ajudar-nos a fer més coneguda la web fent click al "m'agrada". Gràcies!
 
Anuncis gratis / Feina / Oficis i operaris

Oficis i operaris

Títol
dilluns, 09 Juliol, 2018
ESTILISTA/OFICIAL DE PRIMERA (VILAFRANCA DEL PENEDES, Vilafranca del Penedes) ES PRECISA ESTILISTA/OFICIAL DE PRIMERAPER PERUQUERRIA A VILAFRANCA. QUE GENERI CONFIANÇA,RESPONSABLE,AMB DO DE GENTS I GANES DE TREBALLAR. ES IMPRESINDIBLE QUE L´APASSIONI L´OFICI.
dilluns, 04 Desembre, 2017
Necesitem forner oficial de segona (Pla del penedes, Vilafranca del Penedes) Forn de pa del pla del penedes busca ajudant o forner oficial de segona. 620655781. Pere joan
dimarts, 14 Març, 2017
Esteticista especialista ungles (Vilafranca del Penedes) Es busca esteticista especialista manicura semipermanent i ungles de gel. Colaboració un o dos cops a la setmana, horari a convenir.
Dissabte, 11 Març, 2017
Es necessita oficial electricista (Sant Cugat Sesgarrigues) Es necessita oficial de primera electricista, fontaneria, climatitzacio a jornada complerta, es requerix experiencia. Interrrssats enviar curriculum a stfunciona@gmail.com.
dilluns, 27 Febrer, 2017
PEÓ PER CAVA I BODEGA (GUARDIOLA DE FONT-RUBÍ, Vilafranca del Penedes) Necessitem persona responsable per feines de Cava i Bodega, polivalent, amb experiència, carnet B1 i carnet de carretilla elevadora. Es valoraran coneixements de laboratori. Incorporació immediata. Interessats enviar currículum per correu electròn...