Hola! Pots ajudar-nos a fer més coneguda la web fent click al "m'agrada". Gràcies!
 
Anuncis gratis / Feina / Formació i professorat

Formació i professorat

Títol
dijous, 09 Novembre, 2017
Seleccionem LOGOPEDA (Vilafranca del Penedes) Per incorporació al gener. 1 o 2 tardes a la setmana. Preferiblement autònoms. Enviar CV amb disponibilitat horària i pretensions econòmiques.
dimecres, 08 Març, 2017
Repàs de materies científiques (Vilafranca , Vilafranca del Penedes) Busques classes de reforç ? Et puc ajudar en les materies científiques !!! Soc estudiant de batxillerat i m'ofereixo a fer classes de repàs ... per més informació contacteu amb mi :
divendres, 12 Agost, 2016
Seleccionem MESTRES DE REFORÇ ESCOLAR (Vilafranca del Penedes) Per donar classes de Primària, Secundària, Cicles Formatius i/o Batxillerat. Incorporació al setembre en equip multidisciplinar. Mitja jornada en horari de tarda. Possibilitat de conveni de pràctiques per estudiants.
Seleccionem LOGOPEDA (Vilafranca del Penedes) Per incorporació al setembre en equip multidisciplinar. 1 o 2 tardes a la setmana. Preferiblement autònoms. Enviar CV amb disponibilitat horària i pretensions econòmiques.
Seleccionem PSICOPEDAGOG/A (Vilafranca del Penedes) Per incorporació al setembre en equip multidisciplinar. 2 o 3 tardes a la setmana. Preferiblement autònoms. Enviar CV amb disponibilitat horària i pretensions econòmiques.